Extrawelt

Německo, electro, techno

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Extrawelt (7)

7.-10. 6. Memmingerberg, de
3.-6. 7. Torre del Mar, es
4.-6. 7. Salzburgring, at
11.-15. 7. Leicester, uk
25.-28. 7. Hohenlockstedt, de
7.-11. 8. 15:00 Niemierzyno, pl

Uskutečněné koncerty (14)

3. 11. 2018 18:00 Varšava, pl
1. 9. 2018 Ludwigsburg, de
9. 6. 2018 Geiselwind, de
26. 5. 2018 Amsterdam, nl
18. 5. 2018 Almada, pt
29.-30. 7. 2017 Zwevegem, be
28.-29. 7. 2017 Bonn, de
19.-22. 7. 2017 12:00 Ostrava, cz
14.-16. 7. 2017 Usedom, de
27. 4. 2017 Amsterdam, nl

Fotky Extrawelt (1)

Extrawelt

Diskografie Extrawelt (12)

Minimality Issue 1 Koupit 2018
Fear Of An Extra Planet Koupit 2017
Non Stop Techno Collection, Vol. 1 Koupit 2017
The Other Remixes Koupit 2015
Tour de Traum VII mixed by Riley Reinhold Koupit 2013
Cocoon 100 Koupit 2013
Olgamikks Koupit 2012
11 Years Cocoon Recordings - Selected Remix Works Koupit 2011
In Aufruhr Koupit 2011
Tech House Vol. 1 by Marc Romboy Koupit 2011
Cocoon Compilation J Koupit 2010
Oliver Huntemann - PLAY! 03 LIVE at Cielo / New York Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Tove Lo

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Extrawelt