Fatima Al Qadiri

Německo, electro

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Fatima Al Qadiri (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (3)

28.-1. 12. 12:00 Bratislava, sk
4.-6. 10. 19:00 Praha, cz
13.-15. 7. 15:00 Gräfenhainichen, de

Videa Fatima Al Qadiri (2)


Fotky Fatima Al Qadiri (1)

Fatima Al Qadiri

Diskografie Fatima Al Qadiri (11)

Shaneera EP Koupit 2017
SHANEERA EP Koupit 2017
Alkahaf Koupit 2017
Brute Koupit 2016
Genre-Specific Xperience Koupit 2015
Asiatisch Koupit 2014
GSX Remixes Koupit 2014
Desert Strike Koupit 2012

Další akce

Více akcí
Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Good Charlotte
Koncert, Pop, Punk
Good Charlotte
Po 11. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Fatima Al Qadiri