George Ezra

Velká Británie, folk-pop, indie folk, neo mellow, pop

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty George Ezra (11)

19. 3. 18:00 Londýn, uk
20. 3. 18:00 Londýn, uk
8.-9. 6. Manchester, uk
13.-16. 6. Isle of Wight, uk
11.-14. 7. Aix-les-Bains, fr
12.-14. 7. Glasgow, uk
18.-21. 7. Southwold, uk

Uskutečněné koncerty (22)

15. 11. 2018 18:00 Londýn, uk
22. 10. 2018 20:00 Praha, cz
23.-25. 8. 2018 Vilar de Mouros, de
26.-29. 7. 2018 Standon, uk
20.-22. 7. 2018 Oxfordshire, uk
18.-21. 7. 2018 14:00 Ostrava, cz
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
12.-16. 6. 2018 Bergen, no
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
19.-20. 8. 2017 Chelmsford, uk
19.-20. 8. 2017 Staffordshire, uk
15.-17. 8. 2017 Sankt Pölten, at
9.-16. 8. 2017 Budapešť, hu
7.-9. 7. 2017 Glasgow, uk
29.-2. 7. 2017 St. Gallen, ch
28.-2. 7. 2017 15:00 Gdyně, pl
21.-25. 6. 2017 Pilton, uk
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
8.-11. 6. 2017 Newport , uk

Videa George Ezra (6)


Fotky George Ezra (6)

George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra

Diskografie George Ezra (18)

Paradise (Acoustic) Koupit 2018
Paradise Koupit 2018
White Christmas (Spotify Singles - Holiday, Recorded at Air Studios, London) Koupit 2017
Don't Matter Now (Acoustic Version) Koupit 2017
Don't Matter Now Koupit 2017
NOW That's What I Call a Million Koupit 2017
Wanted On Voyage (Deluxe) [US Deluxe] Koupit 2015
Wanted On Voyage Koupit 2015
Wanted On Voyage (Deluxe) Koupit 2014
Budapest Koupit 2014
Budapest (Remixes) Koupit 2014
Did You Hear The Rain? Koupit 2014
Cassy O' Koupit 2014
Cassy O' (EP) Koupit 2014
Did You Hear the Rain? Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

OZORA Festival 2019
Festival
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Talos
Koncert, Indie, Pop
Talos
Čt 23. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Hlavní strana Interpreti George Ezra