George Ezra

Velká Británie, folk-pop, indie folk, neo mellow, pop

+4

Budoucí koncerty George Ezra (7)

22. 10. 20:00 Praha, cz
15. 11. 18:00 Londýn, uk
19. 3. 2019 18:00 Londýn, uk
20. 3. 2019 18:00 Londýn, uk
21. 5. 2019 19:00 Praha, cz

Uskutečněné koncerty (19)

23.-25. 8. Vilar de Mouros, de
26.-29. 7. Standon, uk
20.-22. 7. Oxfordshire, uk
18.-21. 7. 14:00 Ostrava, cz
5.-8. 7. Werchter, be
22.-24. 6. Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. Scheeßel, de
12.-16. 6. Bergen, no
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
19.-20. 8. 2017 Chelmsford, uk
19.-20. 8. 2017 Staffordshire, uk
15.-17. 8. 2017 Sankt Pölten, at
9.-16. 8. 2017 Budapešť, hu
7.-9. 7. 2017 Glasgow, uk
29.-2. 7. 2017 St. Gallen, ch
28.-2. 7. 2017 15:00 Gdyně, pl
21.-25. 6. 2017 Pilton, uk
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
8.-11. 6. 2017 Newport , uk

Videa George Ezra (6)


Fotky George Ezra (6)

George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra
George Ezra

Diskografie George Ezra (18)

Paradise (Acoustic) Koupit 2018
Paradise Koupit 2018
White Christmas (Spotify Singles - Holiday, Recorded at Air Studios, London) Koupit 2017
Don't Matter Now (Acoustic Version) Koupit 2017
Don't Matter Now Koupit 2017
NOW That's What I Call a Million Koupit 2017
Wanted On Voyage (Deluxe) [US Deluxe] Koupit 2015
Wanted On Voyage Koupit 2015
Wanted On Voyage (Deluxe) Koupit 2014
Budapest Koupit 2014
Budapest (Remixes) Koupit 2014
Did You Hear The Rain? Koupit 2014
Cassy O' Koupit 2014
Cassy O' (EP) Koupit 2014
Did You Hear the Rain? Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Echoes: Djedjotronic
Koncert, Elektro, Techno
Echoes: Djedjotronic
Pá 26. října 2018, Fléda Brno, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Plzeň Design Week 2018
Ostatní
Plzeň Design Week 2018
Po 12. — Ne 18. listopadu 2018, Plzeň – různá místa Plzeň, cz
Villagers
Koncert, Folk
Villagers
So 10. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Let It Roll Winter 2019
Festival
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Sevdaliza
Koncert, Pop
Sevdaliza
Pá 30. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti George Ezra