Gerardo Rosales

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Gerardo Rosales (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Gerardo Rosales (16)

New York Cachandera Koupit 2018
Salsa Vintage Koupit 2016
De Madrugada Koupit 2016
Síguelo Koupit 2013
Gerardo Rosales: 30 Aniversario Koupit 2011
Gregor Salto Summer Selection Koupit 2011
Chano Pozo's Music Koupit 2011
¡ Oh Que Bueno ! En Vivo Koupit 2011
La Descarga Continua Koupit 2010
Salsa Mundial Koupit 2008
La Salsa es Mi Vida Koupit 2007
Mongomanía Koupit 2005
Mongomania Koupit 2005
Tribute to Fania Allstars Koupit 2004
Rítmico & Pianístico (feat. Edy Martínez) Koupit 2000
Señor Tambó Koupit 1998

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tommy Cash
Koncert, Hip-hop, Rap
Tommy Cash
Út 19. února 2019, Roxy Praha, cz

Tommy Cash

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Karel Gott a hosté
Koncert, Pop
Karel Gott a hosté
So 9. března 2019, Hala Rondo (DRFG Arena) Brno, cz

Karel Gott

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Gerardo Rosales