Ginjah

dancehall, lovers rock

Diskografie Ginjah

Roots Koupit 2017
Baby Love Koupit 2016
People We Love Koupit 2016
Glory Land Koupit 2016
Welcome To My World Koupit 2016
Miracle Koupit 2016
Love Mood Koupit 2016
Music Alone Koupit 2016
My Dear Princess Koupit 2016
One Of A Kind Koupit 2016
Time Koupit 2016
Strong Everywhere Koupit 2015
Urge To Love Koupit 2014
Rainbow Eyes Koupit 2014
Brenda - Single Koupit 2013
Difference In My Life Koupit 2011
Souljah Koupit 2011
Love Of My Life Koupit 2011
Peoples Cry Riddim Koupit 2010
Good Groove Riddim Koupit 2010
Hlavní strana Interpreti Ginjah Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

Žižkovská Noc 2019
Festival, Pop, Elektro
Žižkovská Noc 2019
Čt 21. — So 23. března 2019, Praha, cz

Emma Smetana, Sto zvířat, Ventolin

Febiofest 2019
Film
Febiofest 2019
Čt 21. — Pá 29. března 2019, CineStar Praha – Anděl Praha, cz
Leoš Mareš
Koncert, Pop
Leoš Mareš
Čt 16. května 2019, O2 Arena Praha, cz

Leoš Mareš

Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, The Kooks

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz