Giusy Ferreri

italian arena pop, italian pop, italian pop rock

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Giusy Ferreri (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Giusy Ferreri (19)

Girotondo Koupit 2017
Partiti adesso (Remix) Koupit 2017
Fa talmente male Koupit 2017
Volevo te Koupit 2015
L'attesa Koupit 2014
L'amore possiede il bene Koupit 2014
Ti porto a cena con me Koupit 2014
Il Mio Universo Koupit 2011
Il Mio Universo Special Edition Koupit 2011
Ciao amore ciao Koupit 2010
Fotografie Koupit 2009
Ma il cielo è sempre più blu Koupit 2009
Nunca Te Olvides De Mi (Non Ti Scordar Mai Di Me) [spanish vrs] Koupit 2009
Gaetana Koupit 2008
Novembre Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Summer Sessions 2019 – Edinburgh
Festival, Pop, Elektro
Summer Sessions 2019 – Edinburgh
St 7. — Ne 18. srpna 2019, Edinburgh, uk

CHVRCHES, Florence + The Machine, Primal Scream

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno

Michal Hrůza, Mig 21

Hlavní strana Interpreti Giusy Ferreri