Giusy Ferreri

italian arena pop, italian pop, italian pop rock

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Giusy Ferreri (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Giusy Ferreri (19)

Girotondo Koupit 2017
Partiti adesso (Remix) Koupit 2017
Fa talmente male Koupit 2017
Volevo te Koupit 2015
L'attesa Koupit 2014
L'amore possiede il bene Koupit 2014
Ti porto a cena con me Koupit 2014
Il Mio Universo Koupit 2011
Il Mio Universo Special Edition Koupit 2011
Ciao amore ciao Koupit 2010
Fotografie Koupit 2009
Ma il cielo è sempre più blu Koupit 2009
Nunca Te Olvides De Mi (Non Ti Scordar Mai Di Me) [spanish vrs] Koupit 2009
Gaetana Koupit 2008
Novembre Koupit 2008

Další akce

Více akcí
Algiers
Koncert, Punk, Rock
Algiers
So 16. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Algiers

Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

Major Lazer, The Cure

Dropkick Murphys
Koncert
Dropkick Murphys
Út 11. června 2019, Tipsport Arena Praha, cz
Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Echoes: Extrawelt
Koncert
Echoes: Extrawelt
Pá 22. února 2019, Fléda Brno, cz

Extrawelt

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Giusy Ferreri