Glen Hansard

Irsko, folk, pop, rock

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Glen Hansard (6)

11. 5. 2019 20:00 Brno, cz
13. 5. 2019 20:00 Varšava, pl
14. 5. 2019 20:00 Varšava, pl

Uskutečněné koncerty (3)

25. 2. 20:00 Brno, cz

Videa Glen Hansard (1)


Fotky Glen Hansard (1)

Glen Hansard

Diskografie Glen Hansard (10)

Between Two Shores Koupit 2018
From Here Koupit 2017
Her Mercy (Radio Edit) Koupit 2016
A Season On The Line Koupit 2016
Didn't He Ramble Koupit 2016
I Couldn't Say It To Your Face - Single Koupit 2014
Rhythm And Repose (Deluxe Edition) Koupit 2012
Rhythm And Repose Koupit 2012
The Auld Triangle Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Glen Hansard