Glen Hansard

Irsko, folk, pop, rock

+8

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Glen Hansard (6)

13. 5. 20:00 Varšava, pl
14. 5. 20:00 Varšava, pl

Uskutečněné koncerty (3)

25. 2. 2018 20:00 Brno, cz

Videa Glen Hansard (1)


Fotky Glen Hansard (1)

Glen Hansard

Diskografie Glen Hansard (10)

Between Two Shores Koupit 2018
From Here Koupit 2017
Her Mercy (Radio Edit) Koupit 2016
A Season On The Line Koupit 2016
Didn't He Ramble Koupit 2016
I Couldn't Say It To Your Face - Single Koupit 2014
Rhythm And Repose (Deluxe Edition) Koupit 2012
Rhythm And Repose Koupit 2012
The Auld Triangle Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Glen Hansard