Grace Jones

art rock, dance rock, disco, electronic

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Grace Jones (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (3)

2.-5. 8. 2018 East Lulworth, uk
18.-21. 7. 2018 14:00 Ostrava, cz
12.-15. 7. 2018 Novi Sad, rs

Videa Grace Jones (4)


Diskografie Grace Jones (20)

Warm Leatherette Koupit 2016
Nightclubbing (2014 Remaster / Deluxe) Koupit 2014
Nightclubbing (2014 Remaster) Koupit 2014
Hurricane / Dub Koupit 2011
Hurricane Koupit 2008
The Collection Koupit 2004
Star Club Koupit 2003
Colour Collection Koupit 2003
Colour Collection (International) Koupit 2003
Classic Grace Jones Koupit 2003
Bulletproof Heart Koupit 1989
Inside Story Koupit 1986
Slave To The Rhythm Koupit 1985
Living My Life Koupit 1982

Další akce

Více akcí
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Field Day 2019
Festival, Hip-hop, House
Field Day 2019
Pá 7. — So 8. června 2019, Londýn, uk

Bonobo, Diplo, Earl Sweatshirt, Jorja Smith, Jungle, Octavian, Pusha T, Skepta

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří

The Offspring

X Ambassadors
Koncert, Pop
X Ambassadors
Ne 5. května 2019, Roxy Praha

X Ambassadors

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Transmission 2019
Festival
Transmission 2019
So 12. října 2019, Praha
Hlavní strana Interpreti Grace Jones