Guns N' Roses

USA, rock

+42
Hodnocení 100% (2)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Guns N' Roses (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (10)

28.-30. 6. 2018 Madrid, es
21.-24. 6. 2018 Dessel, be
15.-18. 6. 2018 Paříž, fr
14.-17. 6. 2018 Florence, it
8.-10. 6. 2018 Derby, uk
15.-24. 9. 2017 Rio de Janeiro, br
10. 7. 2017 18:45 Vídeň, at
Guns N' Roses 4.7. 17:15
4. 7. 2017 14:00 Praha, cz

Videa Guns N' Roses (6)


Fotky Guns N' Roses (1)

Guns N' Roses

Diskografie Guns N' Roses (18)

Chinese Democracy Koupit 2008
Greatest Hits Koupit 2004
Live Era '87-'93 Koupit 1999
The Spaghetti Incident? Koupit 1993
Use Your Illusion I Koupit 1991
Use Your Illusion II Koupit 1991
G N' R Lies Koupit 1988
Appetite For Destruction Koupit 1987

www.gunsnroses.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ariana Grande
Koncert, Pop
Ariana Grande
Ne 8. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Ariana Grande

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
All Points East 2019
Festival, Indie, Pop
All Points East 2019
Pá 24. — Ne 2. června 2019, Londýn, uk

Bon Iver, Bring Me the Horizon, The Chemical Brothers, The Strokes

Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Melt Festival 2019
Festival, Folk, Indie
Melt Festival 2019
Pá 19. — Ne 21. července 2019, Gräfenhainichen, de

Bon Iver

Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Guns N' Roses