Trendy Judas Priest Leoš Mareš Rockové Velikonoce 2024 Bryan Adams André Rieu Beats For Love 2024

Gusttavo Lima

Brazílie , sertanejo, sertanejo universitario

57 sledujících

Nadcházející koncerty Gusttavo Lima

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Gusttavo Lima sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 5

Gusttavo Lima

Gusttavo Lima je brazilský zpěvák a skladatel, který se prosadil na domácí i mezinárodní hudební scéně. Narodil se 3. září 1989 v městě Presidente Olegario v Brazílii.

Svou hudební kariéru začal Gusttavo v mladém věku, kdy se začal učit hrát na akustickou kytaru. Jeho talent nezůstal nepovšimnut a v roce 2009 vydal své první studiové album nazvané "Inventor dos Amores". To ho okamžitě proslavilo a jeho písně se staly hity v Brazílii.

Gusttavo Lima je znám svým jedinečným hlasem a způsobem interpretace hudby. Jeho styl je kombinací tradičního brazilského žánru s prvky moderní popové a sertanejo hudby. Jeho největšími hity jsou písně jako "Balada", "Gatinha Assanhada", "Diz Pra Mim" a mnoho dalších.

Jeho popularita nezůstala omezena pouze na Brazílii. Gusttavo Lima se stal mezinárodní hvězdou a koncertuje po celém světě. Jeho hudba je oblíbená zejména v latinskoamerických zemích, ale také získává stoupající fanouškovskou základnu po celém světě.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Gusttavo Lima

Doporučené akce

Další akce