Hiromi

Japonsko, contemporary jazz, contemporary post-bop, jazz, jazz fusion

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Hiromi (1)


Videa Hiromi (1)


Fotky Hiromi (1)

Hiromi

Diskografie Hiromi (20)

Live In Montreal Koupit 2017
Spark Koupit 2016
Alive Koupit 2014
Move: The Trio Project Koupit 2012
Move Koupit 2012
Voice Koupit 2011
Place To Be Koupit 2010
Jazz In The Garden Koupit 2009
Hiromi's Sonicbloom: Beyond Standard Koupit 2008
Hiromi's Sonicbloom: Time Control Koupit 2007
Spiral Koupit 2006
Brain Koupit 2004
Another Mind Koupit 2003

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha

Def Leppard, Whitesnake

The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
Hlavní strana Interpreti Hiromi