Hiromi

Japonsko, contemporary jazz, contemporary post-bop, jazz, jazz fusion

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Hiromi (1)


Videa Hiromi (1)


Fotky Hiromi (1)

Hiromi

Diskografie Hiromi (18)

Live In Montreal Koupit 2017
Spark Koupit 2016
Alive Koupit 2014
Move: The Trio Project Koupit 2012
Move Koupit 2012
Voice Koupit 2011
Place To Be Koupit 2010
Jazz In The Garden Koupit 2009
Hiromi's Sonicbloom: Beyond Standard Koupit 2008
Hiromi's Sonicbloom: Time Control Koupit 2007
Spiral Koupit 2006
Brain Koupit 2004

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice, cz

Auxili, Gaia Mesiah, Itchy, Royal Republic

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

Andy C, High Contrast, Noisia

Backstreet Boys
Koncert, Pop
Backstreet Boys
So 22. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Backstreet Boys

Beats For Love 2019
Festival, Elektro, House
Beats For Love 2019
St 3. — So 6. července 2019, Ostrava, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Hiromi