Hood

post rock, slow core

Diskografie Hood

Holy Hip Hop, Vol. 7 Koupit 2017
British Radars Koupit 2015
Outside Closer Koupit 2005
The Lost You Koupit 2005
The Negatives Koupit 2005
You Show No Emotion At All Koupit 2002
Cold House Koupit 2001
Home Is Where It Hurts Koupit 2001
Welcome to Hood Koupit 2001
The Cycle Of Days & Seasons Koupit 1998
Rustic Houses, Forlorn Valleys Koupit 1997
Structured Disasters Koupit 1996
Lee Fausts Millon Piece Orchestra Koupit 1995
Hlavní strana Interpreti Hood Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Febiofest 2019
Film
Febiofest 2019
Čt 21. — Pá 29. března 2019, CineStar Praha – Anděl Praha, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Žižkovská Noc 2019
Festival, Pop, Elektro
Žižkovská Noc 2019
Čt 21. — So 23. března 2019, Praha, cz

Emma Smetana, Sto zvířat, Ventolin

Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
Charlie Winston
Koncert, Folk, Pop
Charlie Winston
Po 11. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Charlie Winston

VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Lykke Li, The 1975, The Roots

Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain