Illa J

alternative hip hop, detroit hip hop, hip hop, indie jazz

Diskografie Illa J

A Nous Paris 2018 Koupit na Amazonu 2018
Frank Nitt and Dolemite Present The Streaker Koupit na Amazonu 2017
Dear Hip Hop: 20 Years Later Koupit na Amazonu 2017
Love Junkie Koupit na Amazonu 2017
Definitive: A Year in the Nebula - Summer Koupit na Amazonu 2017
Heritage Koupit na Amazonu 2017
Funkella 1.0 Koupit na Amazonu 2017
Amour noir Koupit na Amazonu 2017
Gran Ciudad Koupit na Amazonu 2017
Illa J (Instrumentals) Koupit na Amazonu 2016
Illa J Instrumentals Koupit na Amazonu 2016
The Time Ahead Koupit na Amazonu 2016
Illa J Koupit na Amazonu 2015
Brazivilain, Vol. 2 Koupit na Amazonu 2015
Hlavní strana Interpreti Illa J Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Sziget Festival 2019
Festival, Folk, Pop
Sziget Festival 2019
St 7. — St 14. srpna 2019, Budapešť, hu

Ed Sheeran

Bryan Adams
Koncert
Bryan Adams
Čt 29. listopadu 2018, Ostravar Aréna Ostrava, cz
Reef
Koncert, Rock
Reef
Po 15. října 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Brutal Assault 2019
Festival, Punk, Hardcore
Brutal Assault 2019
St 7. — So 10. srpna 2019, Jaroměř, cz

Meshuggah, Napalm Death

The Briefs
Koncert, Pop, Punk
The Briefs
St 5. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Superorganism
Koncert, Pop
Superorganism
Po 12. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Sexy Dancers
Koncert
Sexy Dancers
Čt 1. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Peter Hook and The Light
Koncert, Rock, Punk
Peter Hook and The Light
So 10. listopadu 2018, Fléda Brno, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz