Trendy Judas Priest Leoš Mareš Rockové Velikonoce 2024 André Rieu Beats For Love 2024 Bryan Adams

Jack Harlow

USA , deep underground hip hop

28 sledujících

Nadcházející koncerty Jack Harlow

Sledujte umělce Jack Harlow a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 142

Jack Harlow

Jack Harlow se narodil 13. března 1998 v Louisville v Kentucky. Již od mládí projevoval zájem o hudbu a rap. V osmi letech začal nahrávat vlastní písně do svého domácího studia a postupně se zdokonaloval v rapování.

Když mu bylo 12 let, začal vystupovat na místních hudebních festivalech a udělal si vlastní jméno v hudebním světě. Jeho talent si všiml hudební producent DJ Drama, který ho začal podporovat a pomáhat mu s jeho hudební kariérou.

V roce 2017 vydal svůj debutový mixtape "18". Ten mu přinesl prvotní úspěch a zajistil mu místo mezi perspektivními mladými umělci. O rok později vydal další mixtape s názvem "Loose". Ten se setkal s velkým ohlasem a přinesl mu první hitový singl "Sundown".

Svůj průlom a mezinárodní úspěch si Jack Harlow připsal v roce 2019, kdy vydal hitový singl "Whats Poppin". Píseň si získala miliony poslechů na streamovacích platformách a vyšplhala se na vrcholové příčky hudebních žebříčků.
 
V roce 2020 vydal své debutové studiové album s názvem "That's What They All Say". Album se setkalo s pozitivními ohlasy od kritiků i fanoušků a obsahuje spolupráce s dalšími známými umělci, jako jsou Lil Baby, Chris Brown a Adam Levine.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Jack Harlow

Doporučené akce

Další akce