Jason Derulo

USA, pop, r&b

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Jason Derulo (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (4)

25. 10. 2018 19:00 Praha, cz
23. 10. 2018 20:00 Berlín, de
2.-5. 8. 2018 Cluj-Napoca, ro

Videa Jason Derulo (8)


Fotky Jason Derulo (1)

Jason Derulo

Diskografie Jason Derulo (19)

Everything Is 4 Koupit 2015
Spotify Sessions Koupit 2015
Talk Dirty Koupit 2013
Talk Dirty (Deluxe Edition) Koupit 2013
Tattoos [Special Edition] Koupit 2013
Tattoos On My Heart [Talk Dirty Deluxe Edition] Koupit 2013
Tattoos Koupit 2013
Tattoos On My Heart Koupit 2013
Tattoos [Deluxe Edition] Koupit 2013
Future History Koupit 2011
Future History Platinum Edition Koupit 2011
Future History (Deluxe Version) Koupit 2011
Jason Derulo (Deluxe Audio) Koupit 2010
Jason Derulo (International) Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Fink
Koncert, Pop, Indie
Fink
So 9. listopadu 2019, Roxy Praha

Fink

Jacob Banks
Koncert
Jacob Banks
St 12. června 2019, Roxy Praha

Jacob Banks

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Hlavní strana Interpreti Jason Derulo