Javier Dunn

acoustic pop, indie anthem-folk, indiecoustica, la indie

Diskografie Javier Dunn

Everyone Is Worried About You Koupit 2016
Paper Tigers Koupit 2016
Souvenir Koupit 2016
Running in My Mind Koupit 2016
All My Love Koupit 2016
Strange Tiny Moons Koupit 2016
Nothing Hurts Koupit 2016
Islands Koupit 2016
Hyperion - EP Koupit 2015
Holiday - EP Koupit 2014
Trails Koupit 2013
Animal - Single Koupit 2010
Hlavní strana Interpreti Javier Dunn Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Festival, Pop, Indie
FIB: Festival Internacional de Benicassim 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Castellón, es

Lana Del Rey

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Karel Gott a hosté
Koncert, Pop
Karel Gott a hosté
So 9. března 2019, Hala Rondo (DRFG Arena) Brno, cz

Karel Gott

Festival Boskovice 2019
Festival
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice, cz
Beats For Love 2019
Festival, Elektro, House
Beats For Love 2019
St 3. — So 6. července 2019, Ostrava, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany, cz