Jeru The Damaja

alternative hip hop, east coast hip hop, gangster rap, hardcore hip hop

Diskografie Jeru The Damaja

The Connection Koupit 2018
Daily Operations Koupit 2017
Reedukacja Koupit 2017
Rap Classics Koupit 2017
Throwback Tunes: Hip Hop Koupit 2017
Raiding the Vaults Koupit 2017
The Hammer Koupit 2014
Real Rap Koupit 2014
Still Rising Koupit 2007
Divine Design Koupit 2003
Heroz4Hire Koupit 1999
Wrath Of The Math Koupit 1996
The Sun Rises In The East (Explicit Version) Koupit 1994
The Sun Rises In The East Koupit 1994
Hlavní strana Interpreti Jeru The Damaja Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha
Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha

Bob Dylan

Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha
Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons