Jeru The Damaja

alternative hip hop, east coast hip hop, gangster rap, hardcore hip hop

Diskografie Jeru The Damaja

The Connection Koupit 2018
Daily Operations Koupit 2017
Reedukacja Koupit 2017
Rap Classics Koupit 2017
Throwback Tunes: Hip Hop Koupit 2017
Raiding the Vaults Koupit 2017
The Hammer Koupit 2014
Real Rap Koupit 2014
Still Rising Koupit 2007
Divine Design Koupit 2003
Heroz4Hire Koupit 1999
Wrath Of The Math Koupit 1996
The Sun Rises In The East (Explicit Version) Koupit 1994
The Sun Rises In The East Koupit 1994
Hlavní strana Interpreti Jeru The Damaja Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash