Jessie J

Velká Británie, pop

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Jessie J (7)

15. 4. 20:00 Mnichov, de
17. 4. 20:00 Berlín, de
23. 4. 20:00 Praha, cz
4.-7. 7. Constanța, ro
9.-31. 7. Oeiras, pt
27.-6. 10. Rio de Janeiro, br

Uskutečněné koncerty (9)

5. 12. 2018 20:00 Kolín nad Rýnem, de
13. 11. 2018 18:45 Londýn, uk
18.-21. 7. 2018 14:00 Ostrava, cz
18.-22. 7. 2018 Bontida, ro
13. 7. 2018 19:00 Vídeň, at
10.-16. 7. 2018 Velence, hu
29.-8. 7. 2018 Glasgow, uk
23.-30. 6. 2018 Lisabon, pt
21.-24. 6. 2018 Newport , uk

Videa Jessie J (4)


Fotky Jessie J (2)

Jessie J
Jessie J

Diskografie Jessie J (30)

This Christmas Day Koupit 2018
Sweet Talker Koupit 2014
Sweet Talker (Deluxe Version) Koupit 2014
Alive Koupit 2013
Alive (Deluxe Edition) Koupit 2013
Who You Are (Platinum Edition) Koupit 2011
Who You Are Koupit 2011
Who You Are (Deluxe Edition) Koupit 2011

jessiejofficial.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Magnetic Festival 2019
Festival, Elektro, House
Magnetic Festival 2019
Pá 3. května 2019, Praha

Laidback Luke, Vini Vici, Will Sparks

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Hlavní strana Interpreti Jessie J