Johan Gielen

progressive trance, trance, uplifting trance

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Johan Gielen (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (2)

3.-5. 8. 2018 Kastellaun, de
20.-29. 7. 2018 Boom, be

Diskografie Johan Gielen (20)

Calima Koupit 2018
Souvenir Koupit 2018
Mika Koupit 2017
End Of Time (Tatana Mix) Koupit 2017
Hollow Shadow Koupit 2017
End Of Time Koupit 2017
Magnitude (Architect Remix) Koupit 2017
Revelations (Remastered) Koupit 2016
Flash (M.I.K.E. Push Transcental Remix) Koupit 2016
Give Me Some More Koupit 2016
El Nino Koupit 2016
Festivo Koupit 2016
Magnitude (ReOrder Remix) Koupit 2015
Johan Gielen Global Sessions Spring 2011 Koupit 2011
Global Sessions Fall 2010 Koupit 2010
Private Party (Vol. 1) Koupit 2009
Revelations Koupit 2006
For You (Continuous DJ Mix By Johan Gielen) Koupit 2005

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti Johan Gielen