Julian Jordan

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Julian Jordan (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (13)

16.-18. 11. 2018 Düsseldorf, de
19. 10. 2018 Amsterdam, nl
17. 10. 2018 Amsterdam, nl
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
19.-22. 7. 2018 Herzogenaurach, de
5.-11. 7. 2018 Split, hr
28.-1. 7. 2018 Odense SV, dk
27. 4. 2018 Groningen, nl
22. 12. 2017 Tilburg, nl
14. 7. 2017 Amsterdam, nl

Diskografie Julian Jordan (18)

Zero Gravity Koupit 2018
Ghost Koupit 2018
It's Julian Jordan #2 (Mixed by Julian Jordan) Koupit 2017
Light Years Away Koupit 2017
GOLDKID EP001 Koupit 2017
Chinook Koupit 2017
Saint Koupit 2017
Say Love Koupit 2017
Always Koupit 2017
Midnight Dancers Koupit 2016
Welcome Koupit 2016
A Thousand Miles Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Julian Jordan