Julien Gasc

french indietronica

Diskografie Julien Gasc

La souterraine c'est extra Koupit 2018
Satellites Koupit 2018
Masculine Koupit 2017
Kiss Me You Fool ! Koupit 2016
Mandrax Koupit 2016
Naufrage - EP Koupit 2016
Cerf, biche et faon Koupit 2013
Hlavní strana Interpreti Julien Gasc Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice

Andy C, High Contrast, Noisia

Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha
Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava

Florence + The Machine, Mogwai, , Rag'n'Bone Man, The Cure, Zaz

Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha

Pavol Habera & TEAM