Julien Gasc

french indietronica

Diskografie Julien Gasc

La souterraine c'est extra Koupit 2018
Satellites Koupit 2018
Masculine Koupit 2017
Kiss Me You Fool ! Koupit 2016
Mandrax Koupit 2016
Naufrage - EP Koupit 2016
Cerf, biche et faon Koupit 2013
Hlavní strana Interpreti Julien Gasc Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
UP Festival 2019
Festival
UP Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Út 19. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz