Juncker

classic danish pop, danish pop, danish pop rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Juncker (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Juncker (19)

Globus NV Koupit 2018
Donegall Road Koupit 2018
Det Er Lige Meget Koupit 2018
Sidste Nat På Fabrikken Koupit 2017
Intet Hold Er Så Rødt Og Hvidt Som Mit Koupit 2017
Det Er Måden Koupit 2017
Bivirkninger Koupit 2016
Han Tager Sit Dankort Frem Koupit 2016
Ringvejen Koupit 2016
Hænders Håb Koupit 2016
L'esprit de l'escalier 99-13 Koupit 2014
Havana Koupit 2014
Noia Noia (Deluxe 2013 Edition) Koupit 2013
Kærlighedssang Koupit 2013
Når Månen Samler Støv Koupit 2012
Pt. Koupit 2007
Det Sorthvide Hotel Koupit 2006
Snork City Koupit 2004
Mogens og Karen Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha

Rammstein

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
FM4 Frequency Festival 2019
Festival, Pop, Elektro
FM4 Frequency Festival 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Sankt Pölten, at

Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Swedish House Mafia, Twenty One Pilots

Burning Man 2019
Festival
Burning Man 2019
Ne 25. — Po 2. září 2019, Black Rock City, us
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha
Wireless Festival Germany 2019
Festival, Pop, Rap
Wireless Festival Germany 2019
Pá 5. — So 6. července 2019, Frankfurt nad Mohanem, de

Cardi B, James Blake, Migos, Rita Ora, Travis Scott

Ady Suleiman
Koncert, Funk
Ady Suleiman
Út 2. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha

Little Big

Hlavní strana Interpreti Juncker