Juncker

classic danish pop, danish pop, danish pop rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Juncker (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Juncker (19)

Globus NV Koupit 2018
Donegall Road Koupit 2018
Det Er Lige Meget Koupit 2018
Sidste Nat På Fabrikken Koupit 2017
Intet Hold Er Så Rødt Og Hvidt Som Mit Koupit 2017
Det Er Måden Koupit 2017
Bivirkninger Koupit 2016
Han Tager Sit Dankort Frem Koupit 2016
Ringvejen Koupit 2016
Hænders Håb Koupit 2016
L'esprit de l'escalier 99-13 Koupit 2014
Havana Koupit 2014
Noia Noia (Deluxe 2013 Edition) Koupit 2013
Kærlighedssang Koupit 2013
Når Månen Samler Støv Koupit 2012
Pt. Koupit 2007
Det Sorthvide Hotel Koupit 2006
Snork City Koupit 2004
Mogens og Karen Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha, cz
Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Žižkovská Noc 2019
Festival, Pop, Elektro
Žižkovská Noc 2019
Čt 21. — So 23. března 2019, Praha, cz

Emma Smetana, Sto zvířat, Ventolin

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Zürich Openair 2019
Festival
Zürich Openair 2019
St 21. — So 24. srpna 2019, Curych, ch
Hlavní strana Interpreti Juncker