Jungle

Velká Británie, alternative dance, electronic, indie r&b, indietronica

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Jungle (4)

21. 2. 18:30 Londýn, uk
30.-1. 6. Barcelona, es
7.-8. 6. Londýn, uk
7.-13. 8. Budapešť, hu

Uskutečněné koncerty (6)

23.-24. 11. 2018 Lisabon, pt
13. 11. 2018 20:00 Bratislava, sk
12. 11. 2018 19:00 Praha, cz
10. 11. 2018 Varšava, pl
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
13.-15. 7. 2018 Pommard, fr

Videa Jungle (8)


Fotky Jungle (1)

Jungle

Diskografie Jungle (17)

Infinity 3000 Koupit 2016
Jungle Roots Koupit 2016
Indecision Koupit 2016
Julia (Soulwax Remix) Koupit 2015
Busy Earnin' (Special Request VIP) Koupit 2015
The Heat (Zomby Remix) Koupit 2015
White Light Koupit 2015
Play Your Day: En Lefko 87.7 Collection, Vol. 1 Koupit 2015
Man Up (Original Motion Picture Soundtrack) Koupit 2015
Jungle Koupit 2014
Time (LXURY Remix) Koupit 2014
Time (Joe Goddard Remix) Koupit 2014
Pay Close Attention : XL Recordings Koupit 2014
Platoon (SpectraSoul Remix) Koupit 2012
Platoon / Drops Koupit 2012
The Heat / Lucky I Got What I Want Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti Jungle