Jungle

Velká Británie, alternative dance, electronic, indie r&b, indietronica

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Jungle (16)

30.-1. 6. Barcelona, es
7.-8. 6. Londýn, uk
8.-9. 6. Manchester, uk
12.-15. 6. Bergen, no
21.-23. 6. Praha, cz
27.-30. 6. Werchter, be
12.-14. 7. Louisville, us
25.-28. 7. Hyeres, fr
7.-13. 8. Budapešť, hu
8.-10. 8. Göteborg, se
16.-18. 8. Hamburg, de
21.-24. 8. Curych, ch
23.-25. 8. Paříž, fr

Uskutečněné koncerty (7)

21. 2. 18:30 Londýn, uk
23.-24. 11. 2018 Lisabon, pt
13. 11. 2018 20:00 Bratislava, sk
12. 11. 2018 19:00 Praha, cz
10. 11. 2018 Varšava, pl
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
13.-15. 7. 2018 Pommard, fr

Videa Jungle (8)


Fotky Jungle (1)

Jungle

Diskografie Jungle (19)

For Ever Koupit 2018
Infinity 3000 Koupit 2016
Jungle Roots Koupit 2016
Indecision Koupit 2016
Julia (Soulwax Remix) Koupit 2015
Busy Earnin' (Special Request VIP) Koupit 2015
The Heat (Zomby Remix) Koupit 2015
White Light Koupit 2015
Play Your Day: En Lefko 87.7 Collection, Vol. 1 Koupit 2015
Man Up (Original Motion Picture Soundtrack) Koupit 2015
Jungle Koupit 2014
Time (LXURY Remix) Koupit 2014
Time (Joe Goddard Remix) Koupit 2014
Pay Close Attention : XL Recordings Koupit 2014
Platoon (SpectraSoul Remix) Koupit 2012
Platoon / Drops Koupit 2012
The Heat / Lucky I Got What I Want Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Uriah Heep, Within Temptation

Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Hlavní strana Interpreti Jungle