Kambrium

Německo, deep melodic death metal, german metal

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kambrium (1)

14.-17. 8. Dinkelsbühl, de

Uskutečněné koncerty (4)

17. 3. 18:30 Bratislava, sk
16. 3. 18:00 Ostrava, cz
15. 3. 18:00 Brno, cz
14. 3. 18:00 Praha, cz

Videa Kambrium (3)


Fotky Kambrium (1)

Kambrium

Diskografie Kambrium (12)

Dawn Of The Five Suns Koupit 2018
Dawn of the Five Suns Koupit 2018
Symphonic Rock Hymns (7Hard Jubilee Series) Koupit 2018
The Elders' Realm Koupit 2016
The Elders‘ Realm Koupit 2016
Season Of The Sea Witch Koupit 2015
Dark Reveries Koupit 2013
Shadow Path Koupit 2011
Trance in Time Koupit 1995

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha

Sofi Tukker

Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha

Kraftwerk, Liam Gallagher, Morcheeba, Primal Scream

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Fever 333
Koncert, Hardcore
Fever 333
Po 10. června 2019, Futurum Music Bar Praha

Fever 333

Vegan Burger Festival 2019
Jídlo, Zdarma
Vegan Burger Festival 2019
Ne 21. dubna 2019, Cross Club Praha
Ady Suleiman
Koncert, Funk
Ady Suleiman
Út 2. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Hlavní strana Interpreti Kambrium