Karel Gott

Česko, pop

+487

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Karel Gott (1)

25.-28. 7. Liberec, cz

Karel Gott

Karel Gott je český šlágrový zpěvák, herec a malíř. Je mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík a po roce 1996 Český slavík. Dohromady jich má, i s posledním získaným v roce 2017, 42. 
cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Gott

Uskutečněné koncerty (15)

26.-29. 7. 2018 12:00 Světlá nad Sázavou, cz
27. 6. 2018 19:00 Bratislava, sk
22.-23. 6. 2018 14:00 Humpolec, cz
12. 6. 2018 19:00 Praha, cz
1. 5. 2018 18:00 Košice, sk
11. 11. 2017 18:00 Valtice, cz
30. 6. 2017 12:00 Piešťany, sk
16. 6. 2017 18:00 Ústí nad Labem, cz
2.-5. 7. 2013 Hradec Králové, cz

Videa Karel Gott (11)


Fotky Karel Gott (1)

Karel Gott

Diskografie Karel Gott (23)

Duety (2018 Edition) Koupit 2018
Ta Pravá Koupit 2018
Ich find' Schlager toll Koupit 2017
Čas Růží Koupit 2017
40 Slavíků Koupit 2016
Die goldene Stimme aus Prag (Originale) Koupit 2014
Herr Gott nochmal Koupit 2014
S Pomocí Přátel Koupit 2014
S pomocí přátel Koupit 2014
Láska Je Nádhera (Dotek Lásky 2) Koupit 2013
Konec Ptačích Árií (Zlatá Kolekce) Koupit 2013
Láska je nádhera (Dotek lásky 2) Koupit 2013
Konec ptačích árií - Karel Gott zpívá písně s texty Jiřího Štaidla Koupit 2013
Duety+Bonus/2009 Koupit 2013
Dotek Lásky Koupit 2012
Dotek lásky Koupit 2012
Nejvýznamnější skladatelé české populární hudby Jindřich Parma 2 (1986 - 1988) Koupit 2012
Sentiment Koupit 2011
Za Lásku Pálím Svíci Koupit 2011
Pár Havraních Copánků Koupit 2011
Hudba Není Zlá (Bonus Track Version) Koupit 2011
Lásko Má Koupit 2011

www.karelgott.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hlavní strana Interpreti Česko Karel Gott