Kimbra

Nový Zéland, jazz, pop, r&b

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kimbra (1)

26. 3. 19:00 Londýn, uk

Kimbra

Kimbra, celým jménem Kimbra Lee Johnson je novozélandská zpěvačka. Narodila se v Hamiltonu, kde také vyrůstala. Hudbě se věnovala již od dětství a od svých dvanácti let hrála na kytaru. Své první album Vows vydala v roce 2011 a druhé The Golden Echo následovalo roku 2014. V roce 2013 získala za píseň „Somebody That I Used to Know“ ve dvou kategoriích cenu Grammy. 
cs.wikipedia.org/wiki/Kimbra

Uskutečněné koncerty (2)

15. 3. 19:00 Varšava, pl
14. 3. 21:00 Praha, cz

Videa Kimbra (9)


Fotky Kimbra (6)

Kimbra
Kimbra
Kimbra
Kimbra
Kimbra
Kimbra

Diskografie Kimbra (23)

Primal Heart Koupit 2018
More Space Between Koupit 2017
The Space Between Koupit 2017
Divide & Conquer Koupit 2016
Trágame Tierra Koupit 2016
In Another Life Koupit 2015
The Golden Echo Track By Track Koupit 2014
The Golden Echo Koupit 2014
The Golden Echo (Deluxe Version) Koupit 2014
Say Something Best of Karaoke Koupit 2014
Honey You're My Golden Star Best of Karaoke Koupit 2013
Vows Remixes Koupit 2012
Vows (Deluxe Edition) Koupit 2012
Vows Australian Tour Edition Koupit 2012
Vows Koupit 2011
Vows (Deluxe Version) Koupit 2011

kimbramusic.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Latitude Festival 2019
Festival, Pop, Indie
Latitude Festival 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Southwold, uk

George Ezra, Lana Del Rey, Primal Scream, Snow Patrol, Underworld

Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Hlavní strana Interpreti Kimbra