Kodo

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kodo (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Kodo (20)

Wa To Yo To (Deluxe Edition) Koupit 2017
焔の火 Honoka (Live) Koupit 2014
Highly Brash Koupit 2013
The Jackal / Behemoth Koupit 2012
Fear More Koupit 2012
Rough Trade Koupit 2012
Kodo Vs. Yosuke Yamashita In Live Koupit 2009
Heartbeat - KODO 25th Anniversary Koupit 2007
prism rhythm Koupit 2005
ONE EARTH TOUR SPECIAL Koupit 2004
Mondo Head Koupit 2002
Sai-So: The Remix Project Koupit 1999
Sai-So Koupit 1999
Ibuki Koupit 1997
Live at Acropolis, Athens, Greece Koupit 1995
TaTaKu Best of Kodo II 1994-1999 Koupit 1994
Best Of Kodo Koupit 1988
Heartbeat Drummers of Japan Koupit 1985

Další akce

Více akcí
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tommy Cash
Koncert, Hip-hop, Rap
Tommy Cash
Út 19. února 2019, Roxy Praha, cz

Tommy Cash

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Karel Gott a hosté
Koncert, Pop
Karel Gott a hosté
So 9. března 2019, Hala Rondo (DRFG Arena) Brno, cz

Karel Gott

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Kodo