Kodo

Kodo

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Diskografie

Wa To Yo To (Deluxe Edition) (2017)
Koupit na Amazonu
焔の火 Honoka (Live) (2014)
Koupit na Amazonu
Highly Brash (2013)
Koupit na Amazonu
The Jackal / Behemoth (2012)
Koupit na Amazonu
Fear More (2018)
Koupit na Amazonu
Rough Trade (2018)
Koupit na Amazonu
Kodo Vs. Yosuke Yamashita In Live (2009)
Koupit na Amazonu
Heartbeat - KODO 25th Anniversary (2007)
Koupit na Amazonu
prism rhythm (2005)
Koupit na Amazonu
ONE EARTH TOUR SPECIAL (2018)
Koupit na Amazonu
Mondo Head (2002)
Koupit na Amazonu
Mondo Head (2018)
Koupit na Amazonu
Sai-So: The Remix Project (1999)
Koupit na Amazonu
Sai-So (1999)
Koupit na Amazonu
Ibuki (1997)
Koupit na Amazonu
Live at Acropolis, Athens, Greece (1995)
Koupit na Amazonu
TaTaKu Best of Kodo II 1994-1999 (1994)
Koupit na Amazonu
TaTaKu Best of Kodo II 1994-1999 (1994)
Koupit na Amazonu
Best Of Kodo (1988)
Koupit na Amazonu
Heartbeat Drummers of Japan (1985)
Koupit na Amazonu