Kraftwerk

Německo, electro

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kraftwerk (6)

31.-2. 6. Hilvarenbeek, nl
20.-22. 6. Katovice, pl
21.-22. 6. Praha, cz
9.-31. 7. Oeiras, pt
18.-21. 7. Macclesfield, uk
1.-2. 11. Bilbao, es

Uskutečněné koncerty (3)

8.-9. 9. 2018 Berlín, de
29.-2. 9. 2018 Pula, hr
16.-18. 8. 2018 Trondheim, no

Videa Kraftwerk (4)


Fotky Kraftwerk (2)

Kraftwerk
Kraftwerk

Diskografie Kraftwerk (20)

3-D Der Katalog Koupit 2017
3-D The Catalogue Koupit 2017
Minimum - Maximum Koupit 2005
Tour De France (2009 Remastered Version) Koupit 2003
The Mix (2009 Remastered Version) Koupit 1991
Techno Pop (2009 Remastered Version) Koupit 1986
Computer World (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Computerwelt (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Die Mensch-Maschine (2009 Remastered Version) Koupit 1978
The Man Machine (2009 Remastered Version) Koupit 1978

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Connie Constance
Koncert, Jazz
Connie Constance
Pá 26. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
FM4 Frequency Festival 2019
Festival, Pop, Elektro
FM4 Frequency Festival 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Sankt Pölten, at

Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Swedish House Mafia, Twenty One Pilots

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Don Broco, Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha

Sofi Tukker

Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha

Little Big

Komedy Fest 2019
Divadlo
Komedy Fest 2019
Ne 26. — So 1. června 2019, Amfiteátr Plaza Plzeň
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Hlavní strana Interpreti Kraftwerk