Kraftwerk

Německo, electro

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kraftwerk (4)

31.-2. 6. Hilvarenbeek, nl
20.-22. 6. Katovice, pl
21.-23. 6. Praha, cz
18.-21. 7. Macclesfield, uk

Uskutečněné koncerty (3)

8.-9. 9. 2018 Berlín, de
29.-2. 9. 2018 Pula, hr
16.-18. 8. 2018 Trondheim, no

Videa Kraftwerk (4)


Fotky Kraftwerk (2)

Kraftwerk
Kraftwerk

Diskografie Kraftwerk (20)

3-D Der Katalog Koupit 2017
3-D The Catalogue Koupit 2017
Minimum - Maximum Koupit 2005
Tour De France (2009 Remastered Version) Koupit 2003
The Mix (2009 Remastered Version) Koupit 1991
Techno Pop (2009 Remastered Version) Koupit 1986
Computer World (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Computerwelt (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Die Mensch-Maschine (2009 Remastered Version) Koupit 1978
The Man Machine (2009 Remastered Version) Koupit 1978

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Febiofest 2019
Film
Febiofest 2019
Čt 21. — Pá 29. března 2019, CineStar Praha – Anděl Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Mighty Hoopla 2019
Festival
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain

Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Seasick Steve

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Jessie J

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Kraftwerk