Kraftwerk

Německo, electro

+2

Budoucí koncerty Kraftwerk (1)

21.-23. 6. 2019 Praha, cz

Uskutečněné koncerty (3)

8.-9. 9. Berlín, de
29.-2. 9. Pula, hr
16.-18. 8. Trondheim, no

Videa Kraftwerk (4)


Fotky Kraftwerk (2)

Kraftwerk
Kraftwerk

Diskografie Kraftwerk (20)

3-D Der Katalog Koupit 2017
3-D The Catalogue Koupit 2017
Minimum - Maximum Koupit 2005
Tour De France (2009 Remastered Version) Koupit 2003
The Mix (2009 Remastered Version) Koupit 1991
Techno Pop (2009 Remastered Version) Koupit 1986
Computer World (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Computerwelt (2009 Remastered Version) Koupit 1981
Die Mensch-Maschine (2009 Remastered Version) Koupit 1978
The Man Machine (2009 Remastered Version) Koupit 1978

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, The Cure

Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové, cz
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Kraftwerk