Krokus

Švýcarsko, metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Krokus (4)

5.-8. 6. Norje, se

Videa Krokus (2)


Fotky Krokus (1)

Krokus

Diskografie Krokus (20)

BIG ROCKS Koupit 2017
Long Stick Goes Boom (Live from the House of Rust) Koupit 2014
Long Stick Goes Boom: Live From Da House Of Rust Koupit 2014
Dirty Dynamite Koupit 2013
Hoodoo Koupit 2010
Hellraiser Koupit 2006
Fire and Gasoline (Live) Koupit 2005
Rock the Block Koupit 2003
Stayed Awake All Night Koupit 1989
Heart Attack Koupit 1987
Alive And Screamin' Koupit 1986
Change Of Address Koupit 1986
The Blitz Koupit 1984
Head Hunter Koupit 1983
One Vice At A Time Koupit 1982

www.krokusonline.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha

Godsmack

Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha

Maroon 5

Hlavní strana Interpreti Krokus