Kronos Quartet

USA, classical

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kronos Quartet (2)

17.-22. 7. Bontida, ro

Uskutečněné koncerty (1)

5.-7. 7. 2018 Trenčín, sk

Videa Kronos Quartet (1)


Fotky Kronos Quartet (1)

Kronos Quartet

Diskografie Kronos Quartet (23)

Placeless Koupit 2019
Landfall Koupit 2018
Ladilikan Koupit 2017
Green Ground (Live) Koupit 2016
Aleksandra Vrebalov: The Sea Ranch Songs Koupit 2016
Rebirth of a Nation Koupit 2015
Sunrise of the Planetary Dream Collector Koupit 2015
Derek Charke: Tundra Songs Koupit 2015
A Thousand Thoughts Koupit 2014
Kronos Explorer Series Koupit 2014
Aheym Koupit 2013
String Quartets Koupit 2013
Music of Vladimir Martynov Koupit 2012
In Formation Koupit 2012
Uniko Koupit 2011
Floodplain Koupit 2009
Kronos Quartet: Music of Bill Evans Koupit 2009
Monk Suite: Kronos Quartet Plays Music of Thelonious Monk Koupit 2009
The Cusp of Magic Koupit 2008
Henryk Gorecki: String Quartet No. 3 (...Songs Are Sung) Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dropkick Murphys
Koncert
Dropkick Murphys
Út 11. června 2019, Tipsport Arena Praha
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice

Andy C, High Contrast, Noisia

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

United Islands of Prague 2019
Festival, Multižánrové, Zdarma
United Islands of Prague 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Praha
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha
Topfest 2019
Festival, Rock, Hardcore
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Deez Nuts, Slash, The Bloody Beetroots

Hlavní strana Interpreti Kronos Quartet