Kronos Quartet

USA, classical

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kronos Quartet (2)

17.-22. 7. Bontida, ro

Uskutečněné koncerty (1)

5.-7. 7. 2018 Trenčín, sk

Videa Kronos Quartet (1)


Fotky Kronos Quartet (1)

Kronos Quartet

Diskografie Kronos Quartet (19)

Landfall Koupit 2018
Ladilikan Koupit 2017
Green Ground (Live) Koupit 2016
Aleksandra Vrebalov: The Sea Ranch Songs Koupit 2016
Rebirth of a Nation Koupit 2015
Sunrise of the Planetary Dream Collector Koupit 2015
Derek Charke: Tundra Songs Koupit 2015
A Thousand Thoughts Koupit 2014
Kronos Explorer Series Koupit 2014
Aheym Koupit 2013
Music of Vladimir Martynov Koupit 2012
Uniko Koupit 2011
Floodplain Koupit 2009
Kronos Quartet: Music of Bill Evans Koupit 2009
Monk Suite: Kronos Quartet Plays Music of Thelonious Monk Koupit 2009
The Cusp of Magic Koupit 2008
Henryk Gorecki: String Quartet No. 3 (...Songs Are Sung) Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz

Dunaj, Sto zvířat

Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Kronos Quartet