Kronos Quartet

USA, classical

Diskografie Kronos Quartet

Placeless Koupit 2019
Landfall Koupit 2018
Ladilikan Koupit 2017
Green Ground (Live) Koupit 2016
Aleksandra Vrebalov: The Sea Ranch Songs Koupit 2016
Rebirth of a Nation Koupit 2015
Sunrise of the Planetary Dream Collector Koupit 2015
Derek Charke: Tundra Songs Koupit 2015
A Thousand Thoughts Koupit 2014
Kronos Explorer Series Koupit 2014
Aheym Koupit 2013
String Quartets Koupit 2013
Music of Vladimir Martynov Koupit 2012
In Formation Koupit 2012
Uniko Koupit 2011
Floodplain Koupit 2009
Kronos Quartet: Music of Bill Evans Koupit 2009
Monk Suite: Kronos Quartet Plays Music of Thelonious Monk Koupit 2009
The Cusp of Magic Koupit 2008
Henryk Gorecki: String Quartet No. 3 (...Songs Are Sung) Koupit 2007
Hlavní strana Interpreti Kronos Quartet Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha
Fajtfest 2019
Festival, Hardcore, Rock
Fajtfest 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Velké Meziříčí

Comeback Kid, Polar, Polaris, Rise Of The Northstar

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Lollapalooza 2019
Festival
Lollapalooza 2019
Čt 1. — Ne 4. srpna 2019, Chicago, us
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Burning Man 2019
Festival
Burning Man 2019
Ne 25. — Po 2. září 2019, Black Rock City, us