Kronos Quartet

USA, classical

Diskografie Kronos Quartet

Landfall Koupit 2018
Ladilikan Koupit 2017
Green Ground (Live) Koupit 2016
Aleksandra Vrebalov: The Sea Ranch Songs Koupit 2016
Rebirth of a Nation Koupit 2015
Sunrise of the Planetary Dream Collector Koupit 2015
Derek Charke: Tundra Songs Koupit 2015
A Thousand Thoughts Koupit 2014
Kronos Explorer Series Koupit 2014
Aheym Koupit 2013
Music of Vladimir Martynov Koupit 2012
Uniko Koupit 2011
Floodplain Koupit 2009
Kronos Quartet: Music of Bill Evans Koupit 2009
Monk Suite: Kronos Quartet Plays Music of Thelonious Monk Koupit 2009
The Cusp of Magic Koupit 2008
Henryk Gorecki: String Quartet No. 3 (...Songs Are Sung) Koupit 2007
Hlavní strana Interpreti Kronos Quartet Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Tender
Koncert
Tender
St 20. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Leoš Mareš
Koncert, Pop
Leoš Mareš
Čt 16. května 2019, O2 Arena Praha, cz

Leoš Mareš

Divokej Bill
Koncert, Rock, Pop
Divokej Bill
Čt 24. ledna 2019, O2 Arena Praha, cz

Divokej Bill

Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Melt Festival 2019
Festival, Folk, Indie
Melt Festival 2019
Pá 19. — Ne 21. července 2019, Gräfenhainichen, de

Bon Iver