KRS

hip hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty KRS (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie KRS (10)

The Pink Polo EP Koupit 2016
Goodnight (feat. KRS. & Taja Barber) Koupit 2015
Jessica Koupit 2014
Da'Silva Gunn Present Solid House Sessions Three Koupit 2014
The Old School (Special Edition 2006) Koupit 2014
New Raise EP Koupit 2012
Tribal 006 Koupit 2011
No Sellout Koupit 2009
A Noite Cai Koupit 2002

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Twenty One Pilots
Koncert, Alternative, Indie
Twenty One Pilots
So 16. února 2019, O2 Arena Praha, cz

Twenty One Pilots

Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava, cz
You Me At Six
Koncert, Pop, Punk
You Me At Six
So 26. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

You Me At Six

Built To Spill
Koncert, Rock, Country
Built To Spill
So 18. května 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha, cz

Rammstein