KRS

hip hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty KRS (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie KRS (10)

The Pink Polo EP Koupit 2016
Goodnight (feat. KRS. & Taja Barber) Koupit 2015
Jessica Koupit 2014
Da'Silva Gunn Present Solid House Sessions Three Koupit 2014
The Old School (Special Edition 2006) Koupit 2014
New Raise EP Koupit 2012
Tribal 006 Koupit 2011
No Sellout Koupit 2009
A Noite Cai Koupit 2002

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Fink
Koncert, Pop, Indie
Fink
So 9. listopadu 2019, Roxy Praha

Fink

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Skautská Alternativa 2019
Festival, Indie, Pop
Skautská Alternativa 2019
Pá 13. — So 14. září 2019, Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Uprising Festival 2019
Festival, Rock, Reggae
Uprising Festival 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Bratislava, sk

Dub Inc., Elephant Man, Jo Mersa Marley, Mal Élevé, Serial Killaz