Lacuna Coil

Itálie, metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Lacuna Coil (1)

15.-17. 8. 12:00 Moravský Krumlov, cz

Uskutečněné koncerty (7)

13.-14. 7. 2018 Gävle, se
5.-7. 7. 2018 Barcelona, es
3.-8. 7. 2018 Kyjev, ua
21.-24. 6. 2018 Dessel, be
1.-3. 6. 2018 12:00 Plzeň, cz
13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz
8. 5. 2017 20:00 Bratislava, sk

Videa Lacuna Coil (6)


Fotky Lacuna Coil (1)

Lacuna Coil

Diskografie Lacuna Coil (21)

The 119 Show - Live In London Koupit 2018
Delirium Koupit 2016
Naughty Christmas Koupit 2016
Ghost in the Mist Koupit 2016
The House of Shame Koupit 2016
Broken Crown Halo Koupit 2014
I Forgive (But I Won't Forget Your Name) Koupit 2014
Nothing Stands in Our Way Koupit 2014
Die & Rise Koupit 2014
Dark Adrenaline Koupit 2012
Fire - Single Koupit 2012
Trip the Darkness Koupit 2011
Shallow Life Koupit 2009
Visual Karma (Body, Mind and Soul) - Live at Wacken 2007 Koupit 2007
Karmacode Koupit 2006
The Eps- Lacuna Coil/halflife Koupit 2005
Unleashed Memories (Re-Release + Bonus) Koupit 2005
Comalies (Deluxe Edition) Koupit 2004
Comalies Koupit 2002
In a Reverie Koupit 1999

www.lacunacoil.it

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Latitude Festival 2019
Festival, Pop, Indie
Latitude Festival 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Southwold, uk

George Ezra, Lana Del Rey, Primal Scream, Snow Patrol, Underworld

Cave In
Koncert, Hardcore, Punk
Cave In
Út 25. června 2019, Café V Lese Praha
The Wave Pictures
Koncert, Rock
The Wave Pictures
Po 22. dubna 2019, Café V Lese Praha
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Hlavní strana Interpreti Lacuna Coil