Laurie Anderson

art rock, bow pop, compositional ambient, experimental

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Laurie Anderson (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

6.-8. 4. 2018 The Hague, nl

Diskografie Laurie Anderson (19)

CNN Predicts a Monster Storm Koupit 2018
Our Street Is a Black River Koupit 2018
The Water Rises Koupit 2018
We Learn to Speak Yet Another Language Koupit 2017
Quartets: Two Koupit 2017
Heart of a Dog Koupit 2015
Heart of a Dog (versione italiana) Koupit 2015
Homeland Koupit 2010
Live in New York Koupit 2002
Life on a String Koupit 2001
Talk Normal: The Laurie Anderson Anthology Koupit 2000
The Ugly One With The Jewels And Other Stories Koupit 1995
Bright Red Koupit 1994
Strange Angels Koupit 1989
Home Of The Brave Koupit 1986
Mister Heartbreak Koupit 1984
United States Live Koupit 1984
Big Science Koupit 1982
Big Science (Nonesuch store edition) Koupit 1982

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Laurie Anderson