Laurie Anderson

art rock, bow pop, compositional ambient, experimental

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Laurie Anderson (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

6.-8. 4. 2018 The Hague, nl

Diskografie Laurie Anderson (19)

CNN Predicts a Monster Storm Koupit 2018
Our Street Is a Black River Koupit 2018
The Water Rises Koupit 2018
We Learn to Speak Yet Another Language Koupit 2017
Quartets: Two Koupit 2017
Heart of a Dog Koupit 2015
Heart of a Dog (versione italiana) Koupit 2015
Homeland Koupit 2010
Live in New York Koupit 2002
Life on a String Koupit 2001
Talk Normal: The Laurie Anderson Anthology Koupit 2000
The Ugly One With The Jewels And Other Stories Koupit 1995
Bright Red Koupit 1994
Strange Angels Koupit 1989
Home Of The Brave Koupit 1986
Mister Heartbreak Koupit 1984
United States Live Koupit 1984
Big Science Koupit 1982
Big Science (Nonesuch store edition) Koupit 1982

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hlavní strana Interpreti Laurie Anderson