Trendy Leoš Mareš Jiří Korn Pražský Majáles 2024 Rammstein Karel Gott…jeho písně žijí dál! André Rieu Majáles Vimperk 2024

Leaves' Eyes

Německo , metal

5 sledujících

Nadcházející koncerty Leaves' Eyes

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Leaves' Eyes sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 24

Leaves' Eyes

Leaves' Eyes je mezinárodní symphonicmetalová hudební skupina založená v roce 2003. Na hudební scéně debutovala o rok později studiovou deskou Lovelorn. Až do roku 2016, kdy měla vydaných celkem šest studiových alb, v ní jako zpěvačka působila Liv Kristine, manželka klávesisty kapely Alexandera Krulla. Během tohoto roku se ovšem rozvedli a dle tvrzení kapely došlo k vzájemné dohodě mezi všemi členy kapely, včetně Kristine, o odchodu zpěvačky. Krátce na to ale přišla Kristine s vlastním vyjádřením, dle kterého se „celá věc udála za jejími zády“. Jako nová zpěvačka byla přijata Elina Siirala. Na tu se ovšem, přestože neměla na odchod Kristine žádný vliv, snesla vlna kritiky a nadávek od některých naštvaných fanoušků Kristine. V roce 2018 vyšlo album Sign of the Dragonhead, jež je první deskou nazpívanou Siirale. 
Více informací

Diskografie a alba

The Last Viking Koupit
2020 Spotify
Sign of the Dragonhead Koupit
2018 Spotify
サイン・オブ・ザ・ドラゴンヘッド Koupit
2018 Spotify
Hlavní strana Interpreti Leaves' Eyes

Doporučené akce

Další akce