Len Faki

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Len Faki (13)

11.-14. 4. Crans-Montana, ch
19.-21. 4. Amsterdam, nl
20.-23. 4. Alanya, tr
31.-1. 6. Belfast, uk
7.-10. 6. Memmingerberg, de
13.-14. 7. Freiburg, de
18.-22. 8. Novalja, hr
22.-25. 8. Daresbury, uk

Uskutečněné koncerty (30)

5. 12. 2018 Madrid, es
12.-13. 10. 2018 Paříž, fr
29. 9. 2018 Meath, irl
1. 9. 2018 Antverpy, be
19.-23. 8. 2018 Novalja, hr
11.-12. 8. 2018 Amsterdam, nl
8.-11. 8. 2018 Viana do Castelo, pt
3.-5. 8. 2018 Kastellaun, de
2.-5. 8. 2018 Vrnjačka Banja, rs
20.-29. 7. 2018 Boom, be
14.-15. 7. 2018 Freiburg, de
13.-15. 7. 2018 Bonn, de
9. 6. 2018 Londýn, uk
2. 6. 2018 Arnhem, nl
1.-3. 6. 2018 Frankfurt nad Mohanem, de
20. 5. 2018 Dortmund, de
19. 5. 2018 Groenekan, nl
29.-30. 4. 2018 Rimini, it
7. 4. 2018 Mannheim, de
27.-28. 10. 2017 Paříž, fr
28.-29. 7. 2017 Bonn, de
20.-23. 7. 2017 Arriondas, es
14.-18. 6. 2017 Štýrský Hradec, at
29. 4. 2017 Dortmund, de

Diskografie Len Faki (16)

Faze DJ Set #72: Ninetoes Koupit 2018
LF RMX 006 Koupit 2018
LF RMX 005 Koupit 2018
LF RMX 004 Koupit 2017
My Black Sheep 10Y Anniversary Mixes Koupit 2017
LF RMX 001 Koupit 2017
Grindhouse (Redux Part One) Koupit 2017
For Real Koupit 2016
Celtic Cross (Len Faki Remix) Koupit 2016
Street Dub EP Koupit 2015
Basement Trax, Vol. 2 Koupit 2015
Basement Trax, Vol. 01 Koupit 2013
Len Faki Dj-Edits Volume I Koupit 2012
Death By House Remixes Koupit 2009
Berghain 03 - Part II Koupit 2009
Delta Remixes Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Hlavní strana Interpreti Len Faki