Len Faki

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Len Faki (4)

18. 5. 2019 Utrecht, nl
13.-14. 7. 2019 Freiburg, de
18.-22. 8. 2019 Novalja, hr

Uskutečněné koncerty (30)

5. 12. Madrid, es
12.-13. 10. Paříž, fr
1. 9. Antverpy, be
19.-23. 8. Novalja, hr
11.-12. 8. Amsterdam, nl
8.-11. 8. Viana do Castelo, pt
3.-5. 8. Kastellaun, de
2.-5. 8. Vrnjačka Banja, rs
20.-29. 7. Boom, be
14.-15. 7. Freiburg, de
13.-15. 7. Bonn, de
1.-3. 6. Frankfurt nad Mohanem, de
19. 5. Groenekan, nl
29.-30. 4. Rimini, it
7. 4. Mannheim, de
27.-28. 10. 2017 Paříž, fr
28.-29. 7. 2017 Bonn, de
20.-23. 7. 2017 Arriondas, es
14.-18. 6. 2017 Štýrský Hradec, at
29. 4. 2017 Dortmund, de

Diskografie Len Faki (16)

Faze DJ Set #72: Ninetoes Koupit 2018
LF RMX 006 Koupit 2018
LF RMX 005 Koupit 2018
LF RMX 004 Koupit 2017
My Black Sheep 10Y Anniversary Mixes Koupit 2017
LF RMX 001 Koupit 2017
Grindhouse (Redux Part One) Koupit 2017
For Real Koupit 2016
Celtic Cross (Len Faki Remix) Koupit 2016
Street Dub EP Koupit 2015
Basement Trax, Vol. 2 Koupit 2015
Basement Trax, Vol. 01 Koupit 2013
Len Faki Dj-Edits Volume I Koupit 2012
Death By House Remixes Koupit 2009
Berghain 03 - Part II Koupit 2009
Delta Remixes Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Tommy Cash
Koncert, Hip-hop, Rap
Tommy Cash
Út 19. února 2019, Roxy Praha, cz

Tommy Cash

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Blood Youth
Koncert, Hardcore, Punk
Blood Youth
Út 19. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Alex Vargas
Koncert, Rock
Alex Vargas
Ne 20. ledna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Len Faki