Leszek Możdżer

Budoucí koncerty Leszek Możdżer (1)


Uskutečněné koncerty (1)


Diskografie Leszek Możdżer (8)

Chrarumimia Koupit 2018
Acatao Koupit 2017
The Last Set: Live at the A-Trane Koupit 2013
The Last Set - Live at the A-Trane Koupit 2012
Impressions On Chopin Koupit 2010
Impressions on Chopin Koupit 2009
Live in Warsaw Koupit 2005

Další akce

Více akcí
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Sevdaliza
Koncert, Pop
Sevdaliza
Pá 30. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Take Control: Alix Perez
Koncert
Take Control: Alix Perez
Pá 30. listopadu 2018, Storm Club Praha, cz
Emma Smetana + Emma Drobná
Koncert, Pop
Emma Smetana + Emma Drobná
Čt 6. prosince 2018, MMC Bratislava Bratislava, sk
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

High Contrast, Noisia

Billy Barman
Koncert, Pop, Rock
Billy Barman
St 5. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz
Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz

Alex Clare

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz
Hlavní strana Interpreti Leszek Możdżer