Leszek Możdżer

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Leszek Możdżer (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (2)


Diskografie Leszek Możdżer (8)

Chrarumimia Koupit 2018
Acatao Koupit 2017
The Last Set: Live at the A-Trane Koupit 2013
The Last Set - Live at the A-Trane Koupit 2012
Impressions On Chopin Koupit 2010
Impressions on Chopin Koupit 2009
Live in Warsaw Koupit 2005

Další akce

Více akcí
Mystic Sk8 Cup 2019
Festival
Mystic Sk8 Cup 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Praha, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Leszek Możdżer