Trendy Leoš Mareš Judas Priest Big Up Festival 2024 Tom Odell Bryan Adams Beats For Love 2024 Melanie Martinez

Lewis Capaldi

Spojené království , indie anthem-folk, pop, alternative

106 sledujících

Nadcházející koncerty Lewis Capaldi

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Lewis Capaldi sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 198

Lewis Capaldi

Lewis Capaldi je skotský zpěvák a textař, který se narodil 7. října 1996 ve skotském městě Whitburn. Svou hudební kariéru zahájil v roce 2017, kdy vydal svůj první singl "Bruises", který se stal velkým hitem a umožnil mu proniknout na hudební scénu.

Jeho debutový singl získal okamžitou popularitu a stal se hitovým hitem ve Velké Británii. Capaldiho hlasový rozsah a emotivní interpretace skladeb zaujaly miliony posluchačů po celém světě. Jeho písně se zaměřují na osobní témata, jako je láska, ztráta a emocionální zranitelnost.

V roce 2018 vydal své debutové EP, nazvané "Breach", které obsahuje původní skladby jako "Lost on You" a "Fade". Toto EP mu zajistilo ještě větší pozornost a popularitu mezi fanoušky i kritiky.

Ve svém mladém věku Lewis Capaldi již získal řadu významných ocenění, včetně ceny BRIT Awards za píseň roku za svůj hit "Someone You Loved". Tato píseň se stala jedním z největších hitů roku 2019 a potvrdila Capaldiho jako jednoho z nejslavnějších hudebníků současnosti.
Více informací
Hlavní strana Interpreti Lewis Capaldi

Doporučené akce

Další akce