Lil Uzi Vert

USA, hip hop, pop, rap

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Lil Uzi Vert (10)

26.-28. 4. Virginia Beach, us
4.-7. 7. Liège, be
12.-14. 7. Hilvarenbeek, nl
23.-25. 8. Reading, uk
23.-25. 8. Leeds, uk

Uskutečněné koncerty (4)

6.-8. 7. 2018 Londýn, uk
5.-7. 7. 2018 Frauenfeld, ch
7.-9. 7. 2017 Londýn, uk
24.-25. 6. 2017 Frankfurt nad Mohanem, de

Videa Lil Uzi Vert (3)


Fotky Lil Uzi Vert (1)

Lil Uzi Vert

Diskografie Lil Uzi Vert (15)

Watch (feat. Lil Uzi Vert & Kanye West) Koupit 2018
Sauce It Up Koupit 2018
Luv Is Rage 2 (Deluxe) Koupit 2017
Luv Is Rage 2 Koupit 2017
Smoke My Dope (with Steve Aoki & Lil Uzi Vert) (From Bright: The Album) Koupit 2017
Zambamafoo Koupit 2017
Go Off Koupit 2017
The Perfect LUV Tape Koupit 2016
Lil Uzi Vert Vs. The World Koupit 2016
We Rollin (feat. Lil Uzi Vert & Rome Fortune) Koupit 2016
Money Longer Koupit 2016
Luv Is Rage Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha

Ewa Farna

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Timber Festival 2019
Festival
Timber Festival 2019
Pá 5. — Ne 7. července 2019, Derbyshire, uk
Hlavní strana Interpreti Lil Uzi Vert