Limp Bizkit

USA, alternative metal, funk metal, nu metal, rap metal

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Limp Bizkit (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (6)

28.-30. 6. 12:00 Panenský Týnec, cz
26.-30. 6. Sopron, hu
22.-24. 6. Clisson, fr
21.-24. 6. Dessel, be
9.-10. 6. Mnichov, de
4.-6. 6. 2015 Hradec Králové, cz

Videa Limp Bizkit (5)


Diskografie Limp Bizkit (9)

Gold Cobra (Deluxe Explicit) Koupit 2011
Gold Cobra Koupit 2011
Greatest Hitz Koupit 2005
The Unquestionable Truth (Part 1) Koupit 2005
Results May Vary Koupit 2003
New Old Songs Koupit 2001
Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water Koupit 2000
Significant Other Koupit 1999
Three Dollar Bill, Y'all $ Koupit 1997

www.limpbizkit.com

Další akce

Více akcí
Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Kraftwerk, Morcheeba

Reading Festival 2019
Festival
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk
Víno z blízka na 2018
Jídlo
Víno z blízka na 2018
So 1. prosince 2018, Hrad Špilberk Brno, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
Čt 18. dubna 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Hollywood Undead

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Hlavní strana Interpreti Limp Bizkit