Little Big

Rusko, dance pop, new rave

+42

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Little Big (6)

23. 4. 19:00 Londýn, uk
11. 5. 20:00 Berlín, de
13. 5. 20:00 Bratislava, sk

Uskutečněné koncerty (7)

10.-12. 8. 2018 Brno, cz
18.-22. 7. 2018 Bontida, ro
28. 5. 2018 19:30 Vídeň, at
8. 11. 2017 20:00 Brno, cz
7. 11. 2017 20:00 Praha, cz
28. 9. 2017 20:00 Varšava, pl
15. 5. 2017 20:00 Praha, cz

Videa Little Big (4)


Fotky Little Big (2)

Little Big
Little Big

Diskografie Little Big (9)

Antipositive, Pt. 2 Koupit 2018
Antipositive, Pt.1 Koupit 2018
U Can Take Koupit 2017
Funeral Rave Koupit 2015
Give Me Your Money Koupit 2015
With Russia from Love Koupit 2014
Dead Unicorn Koupit 2014
Kind Inside Hard Outside Koupit 2014
Poesia Criolla (En Vivo) Koupit 2014

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Dream Theater
Koncert, Rock, Metal
Dream Theater
Út 16. července 2019, NTC Bratislava Bratislava, sk
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Rockový Slunovrat 2019
Festival, Rock, Metal
Rockový Slunovrat 2019
Pá 31. — So 1. června 2019, Řevnice

Gaia Mesiah, Horkýže Slíže, Itchy, Royal Republic, Skyline, Wohnout

Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Scorpions
Koncert, Rock
Scorpions
St 20. listopadu 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Scorpions

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Little Big