Los Fastidios

Itálie, punk

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Los Fastidios (2)

12.-14. 7. Tábor, cz
11. 8. 19:00 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (6)

28. 12. 2018 20:30 Praha, cz
27. 12. 2018 20:00 Brno, cz
24. 11. 2018 20:00 Vídeň, at
16.-18. 8. 2018 Vyškov, cz
27. 12. 2017 20:00 Brno, cz

Videa Los Fastidios (5)


Fotky Los Fastidios (1)

Los Fastidios

Diskografie Los Fastidios (15)

The Sound Of Revolution Koupit 2017
1991 - 2016 25 Rebel Years Koupit 2016
So Rude, So Lovely Koupit 2015
Bella Ciao Koupit 2015
Let's Do It Koupit 2014
All'arrembaggio Koupit 2009
Añejo 16 años Koupit 2007
Rebels'n'Revels Koupit 2006
Un calcio ad un pallone (Love Football Hate Racism!) Koupit 2006
Sopra e sotto il palco Koupit 2005
Siempre Contra Koupit 2004
Ora basta Koupit 2003
1991-2001 Ten Years Tattooed On My Heart Koupit 2001
Guardo avanti Koupit 2001
Contiamo su di voi! Koupit 1998

www.losfastidios.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
Hlavní strana Interpreti Los Fastidios