Louie Culture

dancehall, lovers rock

Diskografie Louie Culture

Herbalist Riddim Koupit 2018
Searching Riddim Koupit 2018
XTM.Nation Presents Fatis Tapes in the Oven Vol. 1 Koupit 2018
Rub-a-Dub Sessionz (The Original Genesis Sound Presents) Koupit 2018
71 Degrees Koupit 2018
Lazy Bench Remaster Koupit 2016
Gun Gun Koupit 2016
Must Touch Road Koupit 2014
Hot Pepper Pot Koupit 2014
The Grass Root Riddim Koupit 2013
Ganga Lee Koupit 2012
World Police Koupit 2012
Dem Man Deh / World Police Koupit 2011
The Uprising Koupit 2003
Grabber Koupit 1999
Hlavní strana Interpreti Louie Culture Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava
Vestiville 2019
Festival, Pop, Rap
Vestiville 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Lommel, be

A$AP Rocky, Cardi B, Future, Lil Pump, Maître Gims, Meek Mill, Migos, Nicky Jam, Tyga

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha
Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot