Louie Culture

dancehall, lovers rock

Diskografie Louie Culture

Herbalist Riddim Koupit 2018
Searching Riddim Koupit 2018
XTM.Nation Presents Fatis Tapes in the Oven Vol. 1 Koupit 2018
Rub-a-Dub Sessionz (The Original Genesis Sound Presents) Koupit 2018
71 Degrees Koupit 2018
Lazy Bench Remaster Koupit 2016
Gun Gun Koupit 2016
Must Touch Road Koupit 2014
Hot Pepper Pot Koupit 2014
The Grass Root Riddim Koupit 2013
Ganga Lee Koupit 2012
World Police Koupit 2012
Dem Man Deh / World Police Koupit 2011
The Uprising Koupit 2003
Grabber Koupit 1999
Hlavní strana Interpreti Louie Culture Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain

Festival Boskovice 2019
Festival
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Tom Odell
Koncert, Pop
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Good Charlotte
Koncert, Pop, Punk
Good Charlotte
Po 11. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Maroon 5