Lykke Li

Švédsko, electro, pop

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Lykke Li (2)

11.-13. 7. Trenčín, sk

Uskutečněné koncerty (9)

9. 11. 2018 20:00 Varšava, pl
4. 11. 2018 19:00 Londýn, uk
10.-12. 8. 2018 Helsinki, fi
9.-11. 8. 2018 Göteborg, se
8.-15. 8. 2018 10:00 Budapešť, hu
7.-11. 8. 2018 Oslo, no
31.-2. 6. 2018 Kværndrup, dk
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
25.-27. 5. 2018 Londýn, uk

Videa Lykke Li (5)


Fotky Lykke Li (1)

Lykke Li

Diskografie Lykke Li (20)

deep end / hard rain Koupit 2018
Time In A Bottle Koupit 2018
Unchained Melody Koupit 2017
Never Gonna Love Again Koupit 2015
Never Gonna Love Again (re edit) Koupit 2015
Gunshot (Remixes) Koupit 2015
I Never Learn Koupit 2014
Live and In Session EP Koupit 2014
Wounded Rhymes Koupit 2011
Wounded Rhymes (Bonus Version) Koupit 2011
Wounded Rhymes (The Lost Sessions) Koupit 2011
Youth Novels Koupit 2008

www.lykkeli.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Charlie Winston
Koncert, Folk, Pop
Charlie Winston
Po 11. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Charlie Winston

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Beats For Love 2019
Festival, Elektro, House
Beats For Love 2019
St 3. — So 6. července 2019, Ostrava, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Lykke Li