M.I.A.

Velká Británie

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty M.I.A. (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (3)

9.-11. 8. 2018 Göteborg, se
2.-5. 8. 2018 East Lulworth, uk
6.-8. 7. 2017 Trenčín, sk

Videa M.I.A. (6)


Diskografie M.I.A. (20)

AIM (Deluxe) Koupit 2016
Matangi Koupit 2013
/\/\ /\ Y /\ Koupit 2010
MAYA Koupit 2010
MAYA (Deluxe) Koupit 2010
Kala (Expanded) Koupit 2008
Kala Koupit 2007
Arular Koupit 2005

www.miauk.com

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti M.I.A.