Marco Carta

italian arena pop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Marco Carta (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Marco Carta (19)

Tieniti forte Koupit 2017
Finiremo per volerci bene Koupit 2017
Dalla stessa parte Koupit 2017
Il meglio sta arrivando Koupit 2017
Buon Natale & Buon Anno! Koupit 2016
Come il mondo Koupit 2016
Necessità lunatica Koupit 2012
Il cuore muove Koupit 2010
Il cuore muove (Deluxe) Koupit 2010
La forza mia Koupit 2009
La forza mia [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2009
Il Nostro Canto Live In Sardinia Koupit 2009
In concerto Koupit 2008
In concerto [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2008
Ti rincontrerò Koupit 2008
Ti rincontrerò [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2008
Ti brucia Koupit 2008

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Connie Constance
Koncert, Jazz
Connie Constance
Pá 26. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Fingers Up 2019
Festival, Indie, Rock
Fingers Up 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Mohelnice

Lenny, Mandrage, Tata Bojs

Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové
Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Hlavní strana Interpreti Marco Carta