Marco Carta

italian arena pop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Marco Carta (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Marco Carta (19)

Tieniti forte Koupit 2017
Finiremo per volerci bene Koupit 2017
Dalla stessa parte Koupit 2017
Il meglio sta arrivando Koupit 2017
Buon Natale & Buon Anno! Koupit 2016
Come il mondo Koupit 2016
Necessità lunatica Koupit 2012
Il cuore muove Koupit 2010
Il cuore muove (Deluxe) Koupit 2010
La forza mia Koupit 2009
La forza mia [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2009
Il Nostro Canto Live In Sardinia Koupit 2009
In concerto Koupit 2008
In concerto [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2008
Ti rincontrerò Koupit 2008
Ti rincontrerò [Deluxe Album][with booklet] Koupit 2008
Ti brucia Koupit 2008

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Marco Carta