Maria Jose

grupera, latin, latin christmas, latin pop

Diskografie Maria Jose

Dime Que Soy Koupit 2018
La Dicha de Volver a Empezar Koupit 2018
Habla Ahora (Edición Especial) Koupit 2017
Me Declaro Culpable Koupit 2017
Habla Ahora Koupit 2016
De Noche Koupit 2013
Maria Jose ... De Noche Koupit 2013
María José... De Noche Koupit 2012
María José... De Noche (Edición Especial) Koupit 2012
Amante De Lo Bueno (Edición Especial) Koupit 2011
Amante de Lo Bueno Koupit 2011
Amante de Lo Ajeno Koupit 2010
Amante de lo Ajeno Koupit 2009
Hlavní strana Interpreti Maria Jose Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

The Cure

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Lykke Li, The 1975, The Roots

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Good Charlotte
Koncert, Pop, Punk
Good Charlotte
Po 11. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Razorlight
Koncert, Indie, Pop
Razorlight
Čt 7. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Razorlight