Marteria

Německo

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Marteria (3)

7.-9. 6. Nurburg, de
11.-13. 7. Frauenfeld, ch
7.-11. 8. Winchester, uk

Uskutečněné koncerty (12)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
10.-12. 8. 2018 Rothenburg ob der Tauber, de
8.-12. 8. 2018 Eschwege, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch
24.-25. 6. 2017 Frankfurt nad Mohanem, de
2.-5. 6. 2017 Vídeň, at
2.-4. 6. 2017 Nurburg, de
2.-4. 6. 2017 Norimberk, de

Diskografie Marteria (15)

Live im Ostseestadion Koupit 2018
Roswell (Instrumentals) Koupit 2017
Scotty beam mich hoch Koupit 2017
Aliens (Hell Yes RMX) Koupit 2017
Das Geld muss weg Koupit 2017
Aliens Koupit 2017
Spotify Sessions Koupit 2014
Welt der Wunder Koupit 2014
OMG! Koupit 2014
Bengalische Tiger Koupit 2013
Zum Glück in die Zukunft Koupit 2011
Base Ventura Koupit 2007

marteria.net

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hlavní strana Interpreti Marteria