Martin Solveig

dance pop, edm, electro house, filter house

Budoucí koncerty Martin Solveig (1)


Uskutečněné koncerty (20)

25.-26. 8. Londýn, uk
24.-25. 8. Le Touquet, fr
23.-26. 8. Daresbury, uk
17.-19. 8. Helsinki, fi
16.-18. 8. Pärnu, ee
16.-18. 8. Hasselt, be
23.-20. 8. Marbella, es
20.-29. 7. Boom, be
20.-22. 7. Weeze, de
7.-10. 7. Argelès-sur-Mer, fr
4.-8. 7. Zamárdi, hu
30.-31. 3. Barcelona, es
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr
21.-30. 7. 2017 Boom, be
20.-21. 7. 2017 Ajaccio, fr
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Diskografie Martin Solveig (17)

+ 1 (Remixes) Koupit 2015
+1 (Remixes) Koupit 2015
Smash Koupit 2011
Big In Japan Koupit 2011
Smash (Deluxe) Koupit 2011
Smash Deluxe version Koupit 2011
Smash (Deluxe Version) Koupit 2011
Hello Koupit 2010
Sur La Terre Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Black Queen
Koncert, Elektro
The Black Queen
Čt 25. října 2018, Chapeau Rouge Praha, cz
Plzeň Design Week 2018
Ostatní
Plzeň Design Week 2018
Po 12. — Ne 18. listopadu 2018, Plzeň – různá místa Plzeň, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Zeal & Ardor
Koncert, Elektro, Metal
Zeal & Ardor
So 17. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Czech Design Week 2018
Ostatní
Czech Design Week 2018
St 28. — Ne 2. prosince 2018, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Laco Deczi & Celula New York
Koncert, Jazz
Laco Deczi & Celula New York
Čt 15. listopadu 2018, Rock Café Praha, cz
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Koncert, Folk
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Po 29. října 2018, Vila Štvanice Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Martin Solveig