Martin Solveig

dance pop, edm, electro house, filter house

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Martin Solveig (3)

7.-10. 6. Memmingerberg, de
26.-29. 6. Sopron, hu
19.-28. 7. Boom, be

Uskutečněné koncerty (21)

16. 11. 2018 Praha, cz
25.-26. 8. 2018 Londýn, uk
24.-25. 8. 2018 Le Touquet, fr
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
23.-20. 8. 2018 Marbella, es
20.-29. 7. 2018 Boom, be
20.-22. 7. 2018 Weeze, de
7.-10. 7. 2018 Argelès-sur-Mer, fr
6.-8. 7. 2018 Liempde, nl
4.-8. 7. 2018 Zamárdi, hu
23. 6. 2018 Lille, fr
30.-31. 3. 2018 Barcelona, es
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr
21.-30. 7. 2017 Boom, be
20.-21. 7. 2017 Ajaccio, fr
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Diskografie Martin Solveig (17)

+ 1 (Remixes) Koupit 2015
+1 (Remixes) Koupit 2015
Smash Koupit 2011
Big In Japan Koupit 2011
Smash (Deluxe) Koupit 2011
Smash Deluxe version Koupit 2011
Smash (Deluxe Version) Koupit 2011
Hello Koupit 2010
Sur La Terre Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

Andy C, High Contrast, Noisia

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Lil Xan
Koncert, Rap
Lil Xan
Ne 10. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
The Picturebooks
Koncert, Rock, Blues
The Picturebooks
Út 16. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Hlavní strana Interpreti Martin Solveig