Martin Solveig

dance pop, edm, electro house, filter house

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Martin Solveig (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (21)

25.-26. 8. Londýn, uk
24.-25. 8. Le Touquet, fr
23.-26. 8. Daresbury, uk
17.-19. 8. Helsinki, fi
16.-18. 8. Pärnu, ee
16.-18. 8. Hasselt, be
23.-20. 8. Marbella, es
20.-29. 7. Boom, be
20.-22. 7. Weeze, de
7.-10. 7. Argelès-sur-Mer, fr
4.-8. 7. Zamárdi, hu
30.-31. 3. Barcelona, es
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr
21.-30. 7. 2017 Boom, be
20.-21. 7. 2017 Ajaccio, fr
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Diskografie Martin Solveig (17)

+ 1 (Remixes) Koupit 2015
+1 (Remixes) Koupit 2015
Smash Koupit 2011
Big In Japan Koupit 2011
Smash (Deluxe) Koupit 2011
Smash Deluxe version Koupit 2011
Smash (Deluxe Version) Koupit 2011
Hello Koupit 2010
Sur La Terre Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Built To Spill
Koncert, Rock, Country
Built To Spill
So 18. května 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Febiofest 2019
Film
Febiofest 2019
Čt 21. — Pá 29. března 2019, CineStar Praha – Anděl Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Martin Solveig