Maryla Rodowicz

classic polish pop, polish pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Maryla Rodowicz (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (23)

12. 1. 2018 19:00 Varšava, pl
19. 11. 2017 19:00 Poznaň, pl
10. 11. 2017 19:00 Częstochowa, pl

Diskografie Maryla Rodowicz (18)

Ach Świecie Koupit 2017
Absolutnie Nic Koupit 2013
Był Sobie Król Koupit 2013
Cyrk Nocą Koupit 2013
Gejsza Nocy Koupit 2013
Polska Madonna Koupit 2013
Rarytasy Cz. IV (1977-1982) Koupit 2013
Rarytasy Cz. VI (Lata 80-te Cz. 2) Koupit 2013
Rarytasy Cz. VII (Lata 90 / 2000) Koupit 2013
Wsiąść Do Pociągu Koupit 2013
Złota Maryla Koupit 2013
Święty Spokój Koupit 2013
Buty 2 1/2 Koupit 2012
Rarytasy (1967-1970) Koupit 2012
Rarytasy Cz. II (1970-1973) Koupit 2012
Rok Koupit 2012
Sing-Sing Koupit 2012
Wyznanie Koupit 2012

Další akce

Více akcí
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Skautská Alternativa 2019
Festival, Indie, Pop
Skautská Alternativa 2019
Pá 13. — So 14. září 2019, Praha, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Kid Ink
Koncert, Hip-hop, Rap
Kid Ink
Po 15. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Kid Ink

Fever 333
Koncert, Hardcore
Fever 333
Po 10. června 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Fever 333

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Hlavní strana Interpreti Maryla Rodowicz