Maryla Rodowicz

Maryla Rodowicz

classic polish pop polish pop

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Uskutečněné koncerty

pá 24. listopad 2017 19:00
, Białystok pl
ne 19. listopad 2017 19:00
, Poznaň pl
pá 17. listopad 2017 19:00
, Toruň pl
ne 12. listopad 2017 19:00
, Vratislav pl
pá 10. listopad 2017 19:00
, Częstochowa pl
so 23. září 2017 19:00
, Lodž pl
pá 22. září 2017 19:00
, Zamość pl

Diskografie

Ach Świecie (2017)
Koupit na Amazonu
Absolutnie Nic (2013)
Koupit na Amazonu
Był Sobie Król (2013)
Koupit na Amazonu
Cyrk Nocą (2013)
Koupit na Amazonu
Gejsza Nocy (2013)
Koupit na Amazonu
Polska Madonna (2013)
Koupit na Amazonu
Rarytasy Cz. IV (1977-1982) (2013)
Koupit na Amazonu
Rarytasy Cz. VI (Lata 80-te Cz. 2) (2013)
Koupit na Amazonu
Rarytasy Cz. VII (Lata 90 / 2000) (2013)
Koupit na Amazonu
Wsiąść Do Pociągu (2013)
Koupit na Amazonu
Złota Maryla (2013)
Koupit na Amazonu
Święty Spokój (2013)
Koupit na Amazonu
Buty 2 1/2 (2012)
Koupit na Amazonu
Rarytasy (1967-1970) (2012)
Koupit na Amazonu
Rarytasy Cz. II (1970-1973) (2012)
Koupit na Amazonu
Rok (2012)
Koupit na Amazonu
Sing-Sing (2012)
Koupit na Amazonu
Wyznanie (2012)
Koupit na Amazonu