Maryla Rodowicz

classic polish pop, polish pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Maryla Rodowicz (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (23)

19. 11. 2017 19:00 Poznaň, pl
10. 11. 2017 19:00 Częstochowa, pl

Diskografie Maryla Rodowicz (18)

Ach Świecie Koupit 2017
Absolutnie Nic Koupit 2013
Był Sobie Król Koupit 2013
Cyrk Nocą Koupit 2013
Gejsza Nocy Koupit 2013
Polska Madonna Koupit 2013
Rarytasy Cz. IV (1977-1982) Koupit 2013
Rarytasy Cz. VI (Lata 80-te Cz. 2) Koupit 2013
Rarytasy Cz. VII (Lata 90 / 2000) Koupit 2013
Wsiąść Do Pociągu Koupit 2013
Złota Maryla Koupit 2013
Święty Spokój Koupit 2013
Buty 2 1/2 Koupit 2012
Rarytasy (1967-1970) Koupit 2012
Rarytasy Cz. II (1970-1973) Koupit 2012
Rok Koupit 2012
Sing-Sing Koupit 2012
Wyznanie Koupit 2012

Další akce

Více akcí
Bryan Adams
Koncert
Bryan Adams
Čt 29. listopadu 2018, Ostravar Aréna Ostrava, cz
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Built To Spill
Koncert, Rock, Country
Built To Spill
So 18. května 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash

Vegan Burger Festival 2019
Jídlo, Zdarma
Vegan Burger Festival 2019
Ne 21. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Charlie Winston
Koncert, Folk, Pop
Charlie Winston
Po 11. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Charlie Winston

Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Maryla Rodowicz